MLFoto - Minnen för livet | Lumiquest LTP Softbox

Lumiquest LTP Softbox

August 09, 2013  •  Leave a Comment

Fick hem min nya softbox igår. Har tidigare bara haft paraply, som ger ett väldigt mjukt ljus eftersom det sprider ljuset väldigt mycket och är betydligt större än denna softbox. Den här softboxen är bara 35x22 cm och är mest lämpad för porträtt.

Med denna får jag mer kontrast och mera definierade skuggor vilket framhäver anletsdragen bättre. 

Ihopvikt är den inte större än en laptop, vilket gör att den passar perfekt i laptop fickan på min fotoryggsäck. Den var väldigt enkel att montera på min blixt. Den fäster på mitt befintliga kardborreband som jag använder för mina HONLPhoto färg filter.

Jag ska ta några jämförelse bilder med paraply och med softboxen och lägga upp här senare.

Lite softbox för kamera blixtarSoftbox

 


Comments

No comments posted.
Loading...
 

Google
Subscribe
RSS
Archive
January February March (1) April (1) May June (1) July August (1) September October November December
January February March April May June July (4) August (5) September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December