MLFoto - Minnen för livet | Tips

Händerna

Kom ihåg att försöka slappna av i händer och handleder, både när ni håller om varandra och när ni placerar händerna på något. Detta skapar en mer avslappnad stämning än om händerna är knutna eller spända.

Armarna

Undvik att hålla armarna tätt mot kroppen eftersom detta gör att man ser bredare ut. Försök att vinkla ut armbågarna så det skapas ett mellanrum mellan armarna och kroppen.

Ögonen

I de flesta bilder är det bäst om ni försöker undvika att titta rakt in i kameran. Det ger ett mer naturligt och romantiskt intryck om ni verkar omedvetna om fotografen. Ett annat sätt att förbättra den romantiska känslan är om bruden undviker sin makes blick genom att titta ner i marken samtidigt som han tittar rakt på bruden.

Kyssen

Det mest romantiska ögonblicket är precis innan läpparna möts. För det bästa resultatet, försöka att inte luta huvudet för mycket, stoppa rörelsen precis innan läpparna möts så att fotografen har tid att ta några bilder i denna position. Blunda för att ytterligare förbättra den romantiska känslan. Tänk på att inte puta med läpparna för mycket, utan håll munnen avslappnad och läpparna lite lätt isär. Öva massor hemma innan fototillfället ;-)

Posering

Om ni sett några bröllopsbilder som ni gillar så ta gärna med något exempel så kan vi försöka åstadkomma något liknande om det är möjligt.

min länk sida har jag lagt upp en del länkar till världskända bröllopsfotografer. Där kan ni kanske hitta lite inspiration.

Här kan ni också hitta en del tips och saker att tänka på: Poseringsguiden